Wijzig lettergrootte:         
      Contactgegevens

Tandprothetische praktijk A.A.R.M. Vos

Van Broeckhovenlaan 4 G

5213 HX - 's Hertogenbosch

Tel: 073 - 61 41 570

 

      Routebeschrijving
Gebruik onze routeplanner om een bezoek te brengen aan onze praktijk.

 

Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.

Wat doen wij?

De tandprotheticus, specialist voor uw prothese
Wij zijn specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese, deze wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing/samenwerking met een tandarts of implantoloog vervaardigen wij geheel zelfstandig ook partiële protheses, frameprotheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten.

 

Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe prothese heb?
Vanaf het eerst bezoek tot plaatsen werken wij zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreken wij met u, uw persoonlijke wensen.

 

Na enige bezoeken aan ons centrum beoordelen wij samen met u de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

 

Als alles is goedgekeurd wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit moet u rekenen op ongeveer zes bezoeken. De kosten van een prothese zal veelal door de ons rechstreeks bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wij kunnen u hierover nader informeren.

 

 Neem a.u.b. contact op met ons als:

  • er pijnklachten zijn
  • uw prothese los zit
  • uw gezicht veranderd is
  • uw prothese regelmatig breekt
  • etc.

 

Herkent u een van deze bovenstaande problemen, maak dan een afspraak met onze praktijk. Tenslotte gaat alles prettiger met een optimaal functionerend kunstgebit.


Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven sowieso op geleverd werk één jaar garantie en eventuele aanpassingen achteraf (bijv. pijnplekken) lossen wij kosteloos voor u op.

 

Reparaties en aanpassingen (rebasing) van het kunstgebit zijn bij ons in bekwame handen.

 

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Voor u een extra zekerheid aangezien deze organisatie een geschillencommisie kent.