Wijzig lettergrootte:         
      Contactgegevens

Tandprothetische praktijk A.A.R.M. Vos

Van Broeckhovenlaan 4 G

5213 HX - 's Hertogenbosch

Tel: 073 - 61 41 570

 

      Routebeschrijving
Gebruik onze routeplanner om een bezoek te brengen aan onze praktijk.

 

Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.

Tarieven

De tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA)

 

Meer informatie over de tarieven?

2023 :  Prijslijst (Nederlandse Zorgautoriteit)

 

 


 

Tandprothetische praktijk Vos heeft met veel zorgverzekeraars een contract afgesloten waardoor het voor u vooraf duidelijk zal zijn wat de hoogte is van de definitieve eigen bijdrage. Het bedrag dat u uiteindelijk betaalt is echter wel afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de eventuele aanvullende verzekering die u heeft afgesloten. Vandaar dat deze bedragen individueel kunnen verschillen. Overleg met onze praktijk als u een behandeling overweegt.

 

Prestaties die vallen onder implantologie worden via de implantoloog in rekening gebracht. Voor implantologie dient door de behandelaar een machtiging aangevraagd te worden en is er voor de patient een vaste eigen bijdrage. Ook deze kan per ziektekostenverzekeraar verschillen. Lees uw polisvoorwaarden door of informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar.

 

Verschil eigen risico / eigen bijdrage

Het eigen risico  is u ongetwijfeld bekend; dit is het jaarlijks van overheidswege vastgestelde bedrag dat u in eerste instantie zelf moet bijdragen bij vraag naar zorg. Dit zgn. wettelijk eigen risico (€ 385,-) is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden uit de basisverzekering. 

 

Daarnaast is er nog de eigen bijdrage bij bepaalde zorgvraag. Bijvoorbeeld 25% bij een nieuwe volledige prothese. De eigen bijdrage is dat deel van de rekening, dat u altijd zelf dient te betalen. Als u aanvullend verzekerd bent, dan is de eigen bijdrage mogelijk lager of vervalt volledig. Dus hoe hoog de eigen bijdrage is, staat vermeld in de voorwaarden van uw zorgverzekering. Een en ander verschilt dus per geval en hoe u verzekerd bent.

 


Meer uitleg en informatie is voor u te lezen op de Vergoedingenpagina.